mbande

MENU

Zilveren zida

Op zoek naar een zilveren armbanden? Wij hebben een enorm aanbod van Sterling 925 zilveren topklasse. Onze unieke ontwerpen worden gemaakt in ons eigen atelier. Armbanden van zilver worden gezien als één van de meest gedragen sieraden. Dat verklaart direct waarom ze zo enorm otchuka zijn. De meerwaarde is dat deze zilveren sieraden met de hand worden gemaakt naar onze eigen chopereka.
Zilveren armbanden voor een klassieke look voor mannen en vrouwen

Er is niks beters dan het dragen van een klassieke zilveren armband als accessoire, om je outfit helemaal compleet te maken. Armbanden zijn één van de sieraden die het meeste worden gedragen en zijn dus razend populair. Hier bij armbanden.nl hebben wij een ontzettend groot aanbod aan zilveren armbanden van topkwaliteit waar je uit kunt kiezen. Ben jij dus op zoek naar een schitterende zilveren armband om mee te gaan met deze trend? Dan ben je hier bij armbanden.nl op de juiste plek.

Over onze zilveren armbanden

Zilver één van de bekendste edelmetalen en worden door veel mensen gedraagt in de vorm van armbanden, mphete, Unyolo en alireza. Bij armbanden.nl bieden wij het beste van het beste met ons brede assortiment aan zilveren armbanden. Zo kun je kiezen uit een hoop soorten zilveren armbanden uit onze eigen collectie of zelf je eigen design samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen om jouw armband eruit te laten zien zoals jij het in gedachten hebt. Om ervoor te zorgen dat de armband perfect zit maken wij al onze armbanden speciaal op maat. Wil je graag iets extra toevoegen aan je zilveren armband? Dan kan dat natuurlijk ook bij armbanden.nl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het laten ingraveren van een naam, vingerafdruk, symbool of foto in de zilveren armband. Geen idee is te gek. Neem daarom gerust kukhudzana met ons op over jouw ideeën voor een persoonlijke zilveren armband.

Bescherm jouw zilveren armband op deze manier

Iedereen die zilveren sieraden draagt, heeft het wel eens meegemaakt dat deze na enige tijd op bepaalde plekken een zwarte kleur beginnen te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat de armband in contact komt met waterstofsulfide, ook wel bekend als zwavel, dat bijvoorbeeld in parfums, zweet en de lucht voorkomt. Wanneer zilver in aanraking komt met waterstofsulfide ontstaat er een chemische reactie waardoor er een laagje zilversulfide wat een zwarte kleur heeft. Je kunt het vergelijken met een dun laagje roest dat op een stukje ijzer ontstaat. Bij armbanden kun je al snel zien dat deze na enige tijd dragen zwarte vlekjes krijgt, omdat deze constant in aanraking komt met de huid. Maar maak je hier geen zorgen om, want er zijn een aantal manieren waarop je kunt voorkomen dat jouw armband snel zwart wordt:

  • Doe de armband af tijdens het sporten. Een zilveren armband reageert al met de natuurlijke oliën die door je huid worden aangemaakt. Echter wanneer je zweet wordt de zuurgraad van je huid verhoogt waardoor en meer van deze oliën vrijkomen. In zweet zit te stof ammoniak die ook chemische reactie veroorzaakt met zilver, waardoor er een zwart laagje ontstaat.
  • Maak je zilveren armband regelmatig schoon met een (zilver) poetsdoek. Door je zilveren armband van tijd tot tijd op te poetsen, verwijder je stoffen die een chemische reactie kunnen veroorzaken van de armband voordat deze de kans hebben om de chemische reactie in gang te zetten.
  • Gebruik geen schoonmaakmiddelen voor je zilveren armbanden. De meeste schoonmaakmiddelen bevatten chemische stoffen die een reactie kunnen aangaan met zilver, waardoor deze een zwart laagje vormen. Ook wordt het aangeraden om je zilveren armbanden af te doen wanneer je schoonmaakmiddelen voor andere doeleinden gebruikt, zodat deze niet in aanraking komen met de armband.

Op zoek naar een leuk cadeau? Doe een zilveren armband cadeau

Voor zowel mannen als vrouwen is het cadeau doen van een armband natuurlijk een ontzettend leuk idee. Ben jij nou op zoek naar het juiste cadeau voor bijvoorbeeld je vader, partner, neef, oom of goede vriend? Dan is een zilveren armband een goede keuze. Stel de zilveren armband persoonlijk samen bij armbanden.nl en doe deze cadeau tijdens een verjaardag of de feestdagen.

Naast kwaliteitsmaterialen en vakmanschap moet bij de keuze van een gegraveerde zilveren armband ook rekening worden gehouden met helderheid en ontwerpelementen zoals lettertype en grootte van de inscriptie enz… Door te kiezen voor stenen van een hogere kwaliteit, zoals diamanten, krijg je meer schittering, terwijl unieke versieringen zoals bedels ook textuur en belangstelling kunnen toevoegen! Wil je iemand een cadeau doen zonder direct het sieraad te kopen? Gebruik dan een juwelenbon.

Wie nog verder wil gaan, kan elke schakel van een kettingarmband – elk met zijn eigen unieke inscriptie – een extra speciaal tintje geven! Of overweeg desgewenst geboortestenen toe te voegen – hoe dan ook zal je ontvanger deze persoonlijke uitdrukking van je gevoelens elke dag met plezier dragen!

Zilveren zida ndi zojambulajambula zijn prachtige geschenken, wat de gelegenheid ook is, maar ze schitteren vooral als het erom gaat iemand te laten zien hoeveel ze voor je betekenen! Jezelf uitdrukken door middel van sieraden wordt altijd gewaardeerd, maar als het iets bevat dat zo betekenisvol is tussen twee mensen, krijgt het een heel ander niveau van attentheid – waardoor ze zich echt geliefd en gewaardeerd voelen door jou op een manier die met woorden niet te beschrijven is! Wacht dus niet langer – verras ze vandaag nog met een prachtige op maat gegraveerde zilveren armband die precies laat zien hoeveel ze voor je betekenen.